Ny bok: Veien til interkulturell kompetanse

"Veien til interkulturell kompetanse" er beregnet på alle som ønsker å kommunisere bedre både i yrkeslivet og privat.

Publisert: 21.02.2011
Forfatter: Henrik Bøhn og Magne Dypedahl
Logo
Interkulturell kompetanse er ikke bare nyttig når man kommuniserer med mennesker med en annen kulturell bakgrunn, men også når man kommuniserer med mennesker fra egen kultur.

Med utgangspunkt i fagfeltet interkulturell kommunikasjon, viser forfatterne gjennom eksempler, anekdoter og enkel teori hvordan forskjellige faktorer kan påvirke kommunikasjon mellom mennesker som har ulike perspektiver på livet. Boka gir med dette et godt grunnlag for å reflektere over hvordan mennesker kommuniserer.

Interkulturell kompetanse er etterspurt av ansatte både i næringslivet og i offentlig sektor. Behovet er like stort nasjonalt som internasjonalt. Boka kan dermed brukes til etterutdanning i svært mange yrker og som supplement til annen pensumlitteratur i de fleste høyere utdanninger.

Henrik Bøhn Magne Dypedahl

 

Henrik Bøhn og Magne Dypedahl er forelesere i interkulturell kommunikasjon og engelsk ved Høgskolen i Østfold. De har lang erfaring i å undervise i kommunikasjon, kulturkunnskap og interkulturell kommunikasjon, både innenfor engelskfaget og generelt. De er mye brukt som foredragsholdere i interkulturell kommunikasjon og interkulturell kompetanse for en rekke forskjellige studentgrupper og yrkesgrupper.

Boka kan bestilles hos Fagbokforlaget, ISBN nr 978-82-450-0784-8
 

Utskriftsvennlig side

Kontakt IMDI Tlf: 24 16 88 00 E-post: post@imdi.no Ved feil på nettstedet, kontakt mangfoldsportalen@imdi.no