Rekrutteringstips

Utarbeidet av Manpower Professional Executive AS. Manpower Professional Executive er landets største rekrutteringsselskap. Selskapet har gjennom mange år opparbeidet solid kunnskap om offentlig og privat sektor med rekruttering av toppledere til nøkkelpersonell på ulike nivåer.
 • Same, same - but different!

  Same, same - but different!

  Rekruttering i et flerkulturelt perspektiv. Er dette noe annet enn den rekruttering vi driver ellers? Ja og nei! Vi mennesker er like, men vi lever i ulike kulturer og tradisjoner i verden. Dette gjelder også hvordan vi rekrutterer våre medarbeidere og ledere.

  15.01.2009

 • Planlegg hele prosessen nøye

  Planlegg hele prosessen nøye

  Begynn med en behovsanalyse. Når må den nyansatte være på plass? Er det virkelig nødvendig å ansette noen? Hva koster en god ansettelse, og hva kan man tjene på den?

  11.12.2008

 • Spør så: hva trenger vi nå?

  Spør så: hva trenger vi nå?

  Får å få tak i den beste kandidaten til jobben trengs en god "kravspesifikasjon". Her beskriver vi blant annet hva vi leter etter hos riktig kandidat. Allerede her øker vi sjansene våre for å få tak i den beste for jobben!

  11.12.2008

 • Rekrutteringsprosessen

  Rekrutteringsprosessen

  Alle aktiviteter og handlinger som gjennomføres i perioden mellom en fullført kravspesifikasjon og en signert ansettelsesavtale.

  11.12.2008

 • Kvalitetssikring av rekrutteringsprosessen

  Kvalitetssikring av rekrutteringsprosessen

  Informasjonen som er innhentet gjennom en komplett rekrutteringsprosess og de påfølgende vurderingene kan kvalitetssikres på mange måter. Her presenteres de mest anvendte metodene.

  11.12.2008

 • Innfasing og opplæring av nyansatt

  Innfasing og opplæring av nyansatt

  En god innfasing og opplæring er svært viktig for å øke verdien av den store investeringen vi har gjort ved å ansette en ny kollega.

  29.12.2008

Kontakt IMDI Tlf: 24 16 88 00 E-post: post@imdi.no Ved feil på nettstedet, kontakt mangfoldsportalen@imdi.no